veluwe

terschelling

bij op witte crocus 3.png
 
 

bijenkasten, imkerbenodigdheden, honing (rauw en dus "koud geslingerd") en honingproducten, rauwe honing met kaneel, mede, honingwijn en nu ook van alles voor het maken van jam, vindt u in onze webshop.

Bezoek onze webshop of kom langs in ons afhaalmagazijn aan de Tongerenseweg-Zuid 119 in Epe. Wij zijn zeer breed gesorteerd!
Het Honingmagazijn is de speciaalzaak voor imkers, met een uitgebreid assortiment.
Wij zijn van 1 maart tot en met 30 september 6 dagen per week geopend (alleen zondag gesloten) en hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht. Logo Honingmagazijn
Om uw route te plannen: zie onze contactpagina.

Let op: van 1 oktober tot 1 maart zijn onze openingstijden:
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 9.30 - 17.30 uur

Op zaterdag: 9.30 - 16.00 uur.

Op woensdag en zondag de gehele dag GESLOTEN

Voor nieuws van Het Honingmagazijn kijken imkers op het tabblad "imker nieuws" , ook voor starterspakketten. Wanneer u problemen ondervindt met nieuwe kunstraat verzoeken wij u om op het tabblad "melden kunstraat problemen" te kijken en het formulier in te vullen.

Ook dit jaar starten we met een beginnerscursus, waarvoor u zich kunt aanmelden, maar er zijn ook andere cursussen en workshops, zie het tabblad "cursusaanbod".

VANAF 1 MAART 2017 staan wij elke woensdagmorgen met imkermaterialen en honingproducten op de KLEINDIERENMARKT in BARNEVELD.
Dan bestaat de mogelijkheid om imkermaterialen en bestelde artikelen daar op te halen!

Sinds het voorjaar zijn wij importeur en distributeur van Königin Trade, een bedrijf uit Hongarije. Zij maken hele degelijke en duurzame slingers en tapvaten. Kijk op het tabblad "Königin Trade Producten" voor meer informatie.

Cadeaupakketten, compleet of zelf samengesteld, bestelt u bij ons snel
en gemakkelijk, klikt u
hier.
Voor cadeaubonnen (waarbij u zelf het gewenste bedrag kunt aangeven) klikt u hier.Logo Beroepsimkers

U kunt bij ons met PIN betalen.

Het Honingmagazijn maakt gebruik van duurzame energie, zelf opgewekt met zonnecollectoren en direct van de bron. U ook? klik hier.

google589c7254a1e2b609.html

 

 
© 2007 - 2016 Het Honingmagazijn